A Mi sztorink - az ember az ingatlanbróker mögött

Az ingatlan eladás/ vásárlás igazi érzelmi hullámvasúttá tud válni

Eladni, vagy maradni? Többért vagy kevesebbért? A régi lakásod, a házad, az otthonod, az ingatlanod eladása, vagy épp egy új keresése komoly döntés. Izgalom és bizonytalanság kavarog benned, hiszen a legjobban akarod csinálni. Épp ezért ne bízd a véletlenre, hanem a megfelelő szakértőre, egy ingatlanbrókerre, aki végig támogat az úton és mindent kézben tart…

Ismerd meg az én sztorim:

Így lettem ingatlanbróker

Saját tapasztalatból tudom, hogy egy ingatlan hatalmas érték és felelősség is egyben – tisztelettel kell kezelni. Ennek a hozzáállásnak köszönhetem, hogy a barátok és a család „ingatlanközvetítőjéből”, hamar én lettem az „Év legjobb újonc értékesítője”.

2016 óta vagyok ingatlanértékesítő. Mint sokan mások én is az alapoknál kezdtem, de hamar ráéreztem a szakmára. Belevetettem magam, sokat tanultam, folyamatosan fejlődtem és így gyorsan kiugró eredményeket értem el. A kisebb értékű kiadó lakások után egyre nagyobb értékű, 100 milliós nagyságrendű eladó ingatlanokkal kezdtem el foglalkozni. Emellett meghatározó volt az is, hogy Magyarország legdinamikusabban fejlődő hálózatának budai irodájában voltam 1,5 évig irodavezető. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 2020-ban sikeresen megalapítsam a saját irodám, és minden nehézség ellenére a legtöbbet tudjam kihozni belőle.

Az ingatlan eladás nem csak egy ár

Hiszek benne, hogy mindenki megérdemli, hogy megtalálja azt a helyet, amit otthonának hívhat.

Ehhez nyújtok exkluzív és teljeskörű szakmai támogatást ingatlanbrókerként. Tudom, hogy az ingatlan értékesítése nem csak egy ár, hanem stratégia, ami az első beszélgetéstől, a jogi viszonyok rendezésén át, a banki ügyintézésen keresztül egészen a rugalmas birtokbavételig tart. Az ingatlanértékesítés sokkal több, mint egy tranzakció – emlékek, életek, érzelmek között nehéz meghozni objektíven a legjobb döntést, de van segítséged.

„Csak akkor jó egy adásvétel, ha mindenki elégedett a végén”

Ingatlanbrókerként folyamatosan monitorozom a piaci helyzetet, így Te akár eladni akarod az ingatlanod, akár venni egyet, velem biztos naprakész piaci adatok alapján tudod meghozni a legjobb döntést. Egy egyedi értékesítési rendszer, amelyben az elvárt eredményt előre rögzítjük + a személyes odafigyelés. Tapasztald meg te is ennek a kombinációnak az erejét, tedd meg az első lépést, vedd fel velem a kapcsolatot.

Stílusos.

Egyedi.

Mint az új lakásod. Minden ingatlancélhoz vezető út más és más. Ügyfeleinkkel egyedi és személyre szabott ütemben haladunk, és egyúttal elérjük a kívánt eredményt.

Címünk

1148 Budapest
Fogarasi út 64.
+36 (70) 601 9020

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: 9:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Érdekelnek az újdonságok?