XV. kerület

eötvös utca

Alapterület

240 m2

telek

586 nm

Szobaszám

8

Kiemelten Fontos

Tudnivalók

két generációs

praktikus elosztás

rendezett kert

Az Ingatlan

Képekben

Leírás

Egyszerűen nem találni minőségi, rendezett családi házat, praktikus elosztással? Privát kerttel, teraszokkal elől és hátul? Legyen 2 zárható garázs is? Ebben az ingatlanban ez mind megvalósul. Ettől a szomszéd fűje nem lehet zöldebb!

Megbízásainkból eladásra kínáljuk ezt 240m2 lakóterülettel rendelkező kétgenerációs családi házat 586m2 telekkel.

Tehermentes és rugalmasan költözhető ingatlan!

A 15. kerület kertvárosi részén helyezkedik el. Kifejezett hangulatos és rendezett és privát, füvesített és térkövezett saját telekkel rendelkezik. Automata öntözőrendszerrel lett kiépítve, illetve a bejárati kaput elektromos rendszer nyitja.

Jelenleg két gerenrációs ingatlanként van kialakítva, ami könnyedén akár egybe is nyitható. A két küldön házrész különbejáratú és teljesen önálló víz, villany, gáz közműrendszerrel rendelkezik, melyeket a szolgáltatók is külön kezelnek.

A hátsó kisebbik házrész 115m2 az első nagyobbik pedig 135m2. A teljes épület korszerű nyílászárókkal és szigeteléssel van ellátva, így alacsony rezsivel számolhatunk, mely egyedi fogasztás után fizetendő.

A hátsú házrész alápincézett, ahol egy vegyestüzelésű kazán is található, mely igény szerint üzembehelyezhető. Lent és fent 2-2 szoba található.

A nagyobbik házrész teljesen klimatizált és modernizált. Közvetlen teraszkapcsolata van az automatikus árnyékolóval ellátott terasszal és a grillezős első kerttel. Teljesen klimatizált, a teljes épület korszerű nyílászárókkal és szigeteléssel van ellátva, ennek okán igen alacsonyak a közüzemi díjak.

Az ingatlan tetőszerkezete ideális napelemek felhelyezésére, így a jelenlegi támogatások kihasználhatók. Az épület déli tájolású egy egész nap világosak helységei.

Felkeltette érdeklődésed ez a nagyszerű adottságokkal rendelkező családi ház?

Várom megkeresésed felmerült kérdéseiddel kapcsolatban és megtekintési időpontért a megadott elérhetőségeinken!

Még el kell adni egy másik ingatlant a vásárláshoz? Tetszik ahogy dolgozunk? Hitel, CSOK? Hívj és egyeztessünk ingatlancéljaid megvalósításáról! A Te Sikeres Ingatlan Story-d Most kezdődik

 

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort duplakomfortos
Szint 2
Lift nincs
Fűtés gáz cirkó
Akadálymentesített nem
Tájolás D
Terasz van
Tetőtér nem tetőtéri

Építés éve 1980-2010 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Telek 586 nm
Belmagasság 3 m-nél magasabb
Légkondicionáló van
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Kertkapcsolatos igen
Parkolás garázs

Szia!

Kovács Zsolt vagyok, a KovacsTeam vezetője.

Minden embernek szüksége van egy helyre, ahol otthon érezheti magát. Ami stabilitást, biztos támaszt nyújt számára az életében. Ahová visszavonulhat a rohanó világ elől, vagy épp vendégül láthatja családját, barátait. Legyen az akár egy saját lakás a belvárosban, egy tágas családi ház, akár egy kisebb albérlet.

Azért dolgozunk és fejlődünk nap, mint nap, hogy minél többen megtalálják a saját helyüket és megvalósítsák ingatlancéljaikat.

Kezdjük egy üzenettel!

11 + 2 =

Hi!

Címünk

1148 Budapest
Fogarasi út 64.
+36 (70) 601 9020

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: 9:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Érdekelnek az újdonságok?