IX. kerület

lónyay utca

Alapterület

93 m2

emelet

3

Szobaszám

5

Bemutató videó

Kiemelten Fontos

Tudnivalók

nagypolgári

kiváló befektetési lehetőség

tágas

 

Az Ingatlan

Képekben

Leírás

Scroll down for English!
____
Nagypolgári terek, teljeskörűen felújított állapot, stílusos és igényes anyaghasználat, a Lónyay utca legnagyobb elérhető eladó lakása!

Exkluzív megbízásainkból eladásra kínáljuk ezt a 5 szobás, legfelső emeleti, 93 nm-es egyedi hangulatú, napfényes, tágas helységekkel rendelkező ingatlant.

Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető!

A hatalmas ablakokon keresztül csak úgy árad be a fény a 355 cm belmagasságú szobákba. A lakás belső részeibe szintén rengeteg természetes fény jut a kialakított világítóudvarnak köszönhetően, az itt kialakított kisebb francia erkély csak fokozza az élményt. Mivel a társasház sarkára esik a lakás és ÉNY-i fekvésű, így reggeltől estig körbejárja a nap. A Mátyás utcai ablakokból pedig a Duna látványában is elmerülhetünk otthonunkból.

Felújításra került a teljes fűtés, villany és vízhálózat. Az állandó egyenletes melegről kombi cirkó gondoskodik. A padlók szintező betonnal lettek kiegyenlítve és ugyan olyan burkolatot kaptak egyenletesen. Minden nyílászáró hang és hőszigetelésű műanyag, kivéve a korhű, eredeti vörösfenyőből készült hatalmas belső ajtók, amik még inkább kiemelik a teret.

Parkolás a közelben lévő parkolóházakban könnyedén megoldható!

Ha fontos a Duna közelsége és belvárosi élet zsongása, egyben az otthon nyugalma, akkor ez egy kitűnő választás. Állapotát és méretét tekintve pedig egyedülálló a piacon!

Legyen Ön a következő tulajdonosa és egyeztessen személyes megtekintési időpontot!

___

Hitel? CSOK? Még el kell adni egy másik ingatlant a vásárláshoz? Tetszik ahogy dolgozunk?

Hívjon és egyeztessünk ingatlancéljai megvalósításáról!

A Te Sikeres Ingatlan Story-d Most kezdődik!

Kovacs Team | Ingatlan | Budapest

___

Civic spaces, fully renovated condition, stylish and sophisticated use of materials, the largest available apartment for sale on Lónyay Street!

We are offering for sale this 5-room, top floor, 93 sqm property with a unique atmosphere, sunny and spacious rooms.

The property can be taken into possession within a short time!

The large windows flood the rooms with 355 cm ceilings. The interior of the apartment is also flooded with natural light thanks to the light-shaft (lichthof) and the small French balcony. As the apartment is located on the corner of the building and faces NW, it is surrounded by sunlight from morning to evening. From the windows on Mátyás Street you can also enjoy the view of the Danube from your home.

The entire heating, electricity and water network has been renovated. The constant and even heat is provided by a combi-circulator. The floors have been levelled with levelling concrete and the same tiles have been laid evenly. All windows and doors are sound and heat insulated plastic, except for the huge interior doors made of original larch, which accentuate the space.

Parking in the nearby car parks is easy!

If the proximity to the Danube and the hustle and bustle of city life, but also the tranquility of home is important, then this is an excellent choice. And its condition and size make it unique on the market!

Be the next owner and arrange a personal appointment for inspection!

Ingatlan állapota felújított
Komfort összkomfortos
Emelet 3.
Lift nincs
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nem
Tájolás ÉNY
Erkély nincs
Tetőtér nem tetőtéri

Építés éve 1950 és 1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Belmagasság 3 m-nél magasabb
Légkondicionáló nincs
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nem
Parkolás utca, közterület – fizetős övezet

Szia!

Kovács Zsolt vagyok, a KovacsTeam vezetője.

Minden embernek szüksége van egy helyre, ahol otthon érezheti magát. Ami stabilitást, biztos támaszt nyújt számára az életében. Ahová visszavonulhat a rohanó világ elől, vagy épp vendégül láthatja családját, barátait. Legyen az akár egy saját lakás a belvárosban, egy tágas családi ház, akár egy kisebb albérlet.

Azért dolgozunk és fejlődünk nap, mint nap, hogy minél többen megtalálják a saját helyüket és megvalósítsák ingatlancéljaikat.

Kezdjük egy üzenettel!

8 + 6 =

Hi!

Címünk

1148 Budapest
Fogarasi út 64.
+36 (70) 601 9020

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: 9:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Érdekelnek az újdonságok?